Kyarha van Tiel komt vandaag in actie op de korte kür EPA

De sport van woensdag bij de NOS

tijd van publicatie

Een diverse sportdag vandaag bij de NOS. Op het programma staan onder meer kunstrijden (korte kür voor vrouwen en korte kür voor paren bij de EK in Minsk), tennis (kwartfinales bij de Australian Open) en voetbal (kwartfinales in het KNVB-bekertoernooi).

Namens Nederland komt Kyarha van Tiel vandaag op het ijs tijdens de eerste dag van de EK kunstrijden. Zij schaatst de korte kür. Beelden van haar optreden zijn te zien in het Journaal van 13.00 uur en een samenvatting van de eerste dag van de EK kunstrijden volgt in het Sportjournaal, vanaf 18.45 uur op NPO 1.

Op de Australian Open komen onder anderen Naomi Osaka (tegen Elina Svitolina), Serena Williams (tegen Karolína Plísková) en Novak Djokovic (tegen Kei Nishikori) de baan op voor hun partijen in de kwartfinales van het tennistoernooi in Melbourne.

NOS

In het KNVB-bekertoernooi staan vandaag twee kwartfinales op het programma. FC Twente begint om 18.30 uur tegen Willem II en om 20.45 uur spelen Feyenoord en Fortuna Sittard tegen elkaar voor een plaats bij de laatste vier.

Beide duels zijn via flitsen te volgen in de uitzending van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

De uitzendingen van woensdag 23 januari

Tijd Uitzending Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog: kwartfinales KNVB-beker NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame