Jaap Stam zit voor het eerst als hoofdcoach op de bank bij PEC Zwolle
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

De eredivisie is inmiddels ontwaakt uit z'n winterslaap. Vandaag staan er vier wedstrijden op het programma, waaronder nummer drie Feyenoord dat op bezoek gaat bij PEC Zwolle en nummer vier FC Utrecht dat naar Alkmaar afreist voor het duel met AZ.

Alle wedstrijden zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Op NPO Radio 1 zijn er bij Langs de Lijn vanaf 19.00 uur liveflitsen te horen van de duels. Vanaf 22.25 uur zijn op NPO 1 de samenvattingen te zien.

  • NOS
    Programma en uitslagen eredivisie speelronde 18
  • NOS
    Stand eredivisie per 18-1

Ook de Nederlandse voetbalsters komen vandaag in actie. Het Nederlands elftal is op trainingskamp in Zuid-Afrika en speelt tegen het gastland een oefenduel. Beelden daarvan zijn vanaf 18.50 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1.

Australië

Verder vandaag aandacht voor de zesde dag van de Australian Open en, een eindje verderop in Australië, de vijfde etappe in de Tour Down Under.

Ook zijn we aanwezig bij de wedstrijd Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach, waar Peter Bosz bij de thuisploeg voor het eerst als trainer op de bank zit.

De uitzendingen van zaterdag 19 januari

18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.20 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl