Roger Federer in actie tijdens de eerste ronde van de Australian Open
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Op het sportmenu van de NOS staat vandaag vooral veel tennis en wielrennen uit Australië: de derde dag van de Australian Open en de tweede etappe in de Tour Down Under.

Afgelopen nacht zijn Kiki Bertens en Robin Haase al in actie geweest. Een samenvatting van de partij van Bertens is te zien in het Lunchjournaal (vanaf 13.10 uur op NPO 1) en in het Sportjournaal, dat vanaf 18.45 uur is te volgen op NPO 1.

Verder komen vandaag ook onder anderen Roger Federer (tegen Daniel Evans), Rafael Nadal (tegen Matthew Ebden) en Angelique Kerber (tegen Beatriz Haddad Maia) de baan op in Melbourne voor hun tweederondepartij op de Australian Open.

Eerste dag wielerseizoen, eerste zege QuickStep

Ruim 700 kilometer ten noordwesten van Melbourne wordt de tweede etappe van de Tour Down Under gereden. De etappe, die vanwege de hitte is ingekort van 149 naar 122,1 kilometer, gaat van Norwood naar Angaston, met Elia Viviani in de leiderstrui.

In Langs de Lijn En Omstreken is Roel Boomstra, de kersverse wereldkampioen dammen, te gast. Die uitzending is vanaf 20.30 uur te horen op NPO Radio 1.

De uitzendingen van woensdag 16 januari

Tijd Uitzending Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl