Gabriel Jesus was met twee goals de gevierde man bij City

Manchester City heeft weinig moeite met Wolves

Manchester City heeft de achterstand op koploper Liverpool weer teruggebracht tot vier punten. De Engelse titelverdediger was in eigen huis met 3-0 een maatje te groot voor Wolverhampton Wanderers.

De thuisploeg nam direct het heft in handen en kwam snel via Gabriel Jesus op 1-0. De Braziliaan tikte simpel binnen uit een voorzet van Leroy Sané. Toen Willy Boly in de negentiende minuut een rode kaart kreeg na een grove charge, had City helemaal vrij spel.

Nog voor rust maakte Jesus vanaf de strafschopstip zijn tweede doelpunt en een kwartier voor tijd viel de 3-0. Een voorzet van de ingevallen Kevin De Bruyne leek erin te vliegen, maar uit bestudering van de beelden bleek dat Wolves-verdediger Conor Coady de bal nog had geschampt.