Podcast Oog; Onrust door Klaas Dijkhoff, wat wil Labour en 20 jaar Rail Away

Aangepast

Klaas Dijkhoff haalde uit naar het Klimaatakkoord en noemde D66-fractievoorzitter Rob Jetten een 'drammer'. VVD-coryfee Hans Wiegel laat zijn licht schijnen over de uitlatingen van Dijkhoff. En wat daar de gevolgen van kunnen zijn voor het voortbestaan van de coalitie.

De Britse premier May moet met een nieuw Brexit-plan komen, nu haar voorstel met een historische grote nederlaag is weggestemd. Europarlementariƫr Kati Piri van de PvdA schetste een plan waarmee Labour wel in zou kunnen stemmen.

Heeft u het al eens gezien op tv? Rail Away? Een programma dat je meeneemt langs de mooiste spoorwegen over de hele wereld. Slow Television zoals het bedoeld is. Twee makers spreken over het geheim achter Rail Away.

En we stonden nog even stil bij het overlijden van Han Mulder. De allereerste presentator van Met het Oog op Morgen.

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur.

01:13 - Wiegel over Dijkhoff

08:43 - Met welk Brexitplan zal Labour instemmen

15:37 - Twintig jaar Rail Away

22:52 - Oog presentator Han Mulder overleden

De Stemming van Vullings en Van Weezel

Onze podcasts:

De NOS op 3 Tech Podcast: Wekelijks praten Casper Meijer en zijn gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media. Elke donderdag om 17.30 uur te vinden op iTunes, in de 3FM-app onder Podcasts en Soundcloud.

De Dag: Geen tijd om live naar de radio te luisteren? Dan heeft NPO Radio 1 De Dag voor je: een nieuwspodcast met verdiepende verhalen bij het gesprek van de dag. Elke werkdag te vinden op iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast.

NOS Voetbalpodcast: Wekelijks praten vier voetbalcommentatoren van NOS Sport over alles wat met voetbal te maken heeft. Elke maandag rond 14.30 uur te vinden op iTunes of op de site van de NPO.

Het Langs de Lijn Sportforum: Elke maandag schuiven journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken, te vinden op iTunes en RSS.

De Stemming van Vullings en Van Weezel:In deze politieke podcast van het NOS-radioprogramma Met Het Oog op Morgen praten Joost Vullings en Max van Weezel je elke week bij over het laatste nieuws uit politiek Den Haag. Te vinden op iTunes, Soundcloud en nporadio1.nl/podcasts.

Het Beste uit het Oog: Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast. Op iTunes, Soundcloud, RSS of nporadio1.nl/podcasts.

Met het Oog op Morgen: Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview. Elke dag te vinden op iTunes en nporadio1.nl/podcasts.

STER Reclame