Het programma van zondag in Collalbo
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Vandaag is de laatste dag van de drie EK's op het ijs. In het Italiaanse Collalbo worden de titels vergeven bij de EK sprint en EK allround in het langebaanschaatsen, terwijl in Dordrecht zal worden gestreden om de laatste EK shorttrack-medailles.

Vanaf 12.10 uur is het langebaanschaatsen live te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app. Op NPO Radio 1 is ook Langs de Lijn er vanaf 12.00 uur bij.

Direct na het schaatsen (na 16.00 uur) gaan we live verder met de EK shorttrack. Het shorttrack is ook te volgen vanaf 14.40 uur in een stream op NOS.nl en in de app.

Het finaleprogramma van zondag bij de EK shorttrack in Dordrecht

Verder vandaag het Nederlands kampioenschap veldrijden in Huijbergen en de NK halve marathon in Egmond. En de beslissing in het dammen, de WK-tweekamp tussen Roel Boomstra en de Russische titelverdediger Aleksander Schwartzman.

Andere Tijden Sport

Vanavond om 22.00 uur is er ook weer een nieuwe aflevering van Andere Tijden Sport. Ditmaal wordt er terugblikt met oud-schaatsster Barbara de Loor die eind jaren 90 op uitnodiging van haar Duitse concurrente Anni Friesinger ging trainen in Inzell. Een beslissing die haar carrière zou veranderen.

De uitzending is te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Uitzendingen

12.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
12.10 uur Studio Sport (schaatsen en shorttrack) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.00 uur Andere Tijden Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl