Podcast Oog: Einde missie tegen IS, criminele zonen en Lauren & Hardy

time icon Aangepast

Waar krijg je mee te maken als je tegen IS vecht? Kolonel Ralf deelt zijn ervaringen met ons. Hij is net terug van de missie tegen de terreurgroep in het Midden-Oosten.

Zo vader, zo zoon. Ook in het criminele circuit gaat dit spreekwoord op, volgens onderzoeker Meintje van Dijk. Bijna alle zonen van criminele vaders komen uiteindelijk op het slechte pad terecht.

President-directeur Marjan van Loon van Shell, een partij die een belangrijke rol gaat spelen bij de uitvoer van het Klimaatakkoord, vertelt over hoe dit akkoord in haar eigen leven gaat uitpakken.

De Dikke en de Dunne schitteren weer op het witte doek. Heeft u 'm al gezien? Schrijver K. Schippers wel, en die heeft ook contact gehad met het komische duo.

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast van een half uur.

01:01 - Einde IS missie

10:11 - Zonen van criminelen

17:38 - Shell en het Klimaatakkoord

25:46 - Laurel & Hardy film

Podcast Beste uit het Oog:

Onze podcasts:

De NOS op 3 Tech Podcast: Wekelijks praten Casper Meijer en zijn gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media. Elke donderdag om 17.30 uur te vinden op iTunes, in de 3FM-app onder Podcasts en Soundcloud.

De Dag: Geen tijd om live naar de radio te luisteren? Dan heeft NPO Radio 1 De Dag voor je: een nieuwspodcast met verdiepende verhalen bij het gesprek van de dag. Elke werkdag te vinden op iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast.

NOS Voetbalpodcast: Wekelijks praten vier voetbalcommentatoren van NOS Sport over alles wat met voetbal te maken heeft. Elke maandag rond 14.30 uur te vinden op iTunes of op de site van de NPO.

Het Langs de Lijn Sportforum: Elke maandag schuiven journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken, te vinden op iTunes en RSS.

De Stemming van Vullings en Van Weezel:In deze politieke podcast van het NOS-radioprogramma Met Het Oog op Morgen praten Joost Vullings en Max van Weezel je elke week bij over het laatste nieuws uit politiek Den Haag. Te vinden op iTunes, Soundcloud en nporadio1.nl/podcasts.

Het Beste uit het Oog: Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week, gebundeld in een podcast. Op iTunes, Soundcloud, RSS of nporadio1.nl/podcasts.

Met het Oog op Morgen: Elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview. Elke dag te vinden op iTunes en nporadio1.nl/podcasts.

STER Reclame