Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren het Sportgala
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Vanavond weten we wie onder andere de Sportman en Sportvrouw van 2018 worden. De lijst met genomineerden werd al eerder bekend gemaakt en wie er uiteindelijk met de prijzen vandoor gaan, wordt vanaf 20.35 uur op het Sportgala in Amsterdam bekendgemaakt. Ook zijn er onderscheidingen voor de Sportploeg, Coach en Paralympiër van het Jaar.

De bekendmaking is live te volgen op NPO1 en NOS.nl en in de app. Vanaf het middaguur wordt er al opgewarmd in een liveblog op NOS.nl en op de social media-kanalen van de NOS.

Woensdag: Sportgala 2018

Achtste finales KNVB-beker

Ook de strijd om de KNVB-beker wordt voortgezet. Zes van de zestien clubs die nog in de race zijn om de beker komen vanavond in actie. De wedstrijden zijn te volgen via het liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en vanaf 20.30 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

In die uitzending, die wordt uitgezonden vanaf het Sportgala in Amsterdam, is er uiteraard ook aandacht voor de bekendmkaing van de jaarlijkse sportprijzen.

De uitslagen van dinsdag 18 december op een rijtje

Halve finale WK clubteams

Er is nog meer voetbal. Real Madrid neemt het in de halve finales van het WK voetbal voor clubteams op tegen Kashima Antlers. Deze wedstrijd is vanaf 17.30 uur rechtstreeks te zien op NOS.nl, NPO 2 en in de NOS-app.

Uitzendingen woensdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO1
17.25 uur Studio Sport: halve finale WK clubteams NOS.nl, NOS-app en NPO2
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO1
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
20.35 uur Sportgala NPO1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl