Femke Heemskerk
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Het is de eerste dag van de WK kortebaan in China. De avondsessie zenden we vanaf 12.00 uur live uit op NOS.nl en in de NOS-app. Er zijn direct twee kanshebbers op een medaille: Femke Heemskerk op de 200 meter vrije slag en en de estafettevrouwen op de 4x100 meter vrije slag.

Ook live op NOS.nl en in de NOS-app: de achtste finale van het WK hockey in India tussen Nederland en Canada. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is ook live te zien op NPO 1. De winnaar speelt donderdag in de kwartfinales tegen gastland India.

De handbalsters hebben in hun resterende twee groepsduels nog één punt nodig om de halve finales van het EK in Frankrijk te halen. Vanavond speelt Oranje tegen Noorwegen. Een samenvatting van die wedstrijd is te zien in Nieuwsuur, om 22.40 uur op NPO 2.

Champions League

Ook in Nieuwsuur: een reportage over scheidend Bayern München-speler Arjen Robben. Daarin wordt ook vooruitgekeken naar het Champions League-duel met Ajax van woensdag, waarin groepswinst op het spel staat.

PSV speelt vanavond bij Internazioanale zijn laatste groepswedstrijd in de Champions League. De Eindhovenaren zijn al uitgeschakeld voor Europese overwintering. Het duel is vanaf 21.00 uur in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app rechtstreeks te volgen. Een samenvatting volgt in het Journaal van 00.00 uur.

Uitzendingen

12.00 uur WK zwemmen: finales dag 1 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.30 uur WK hockey: Nederland-Canada NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.00 uur Liveblog Champions League: Inter-PSV NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl