Transformatie youtuber Nikkie de Jager gaat viral

time icon

Een bericht van youtuber Nikkie de Jager wordt wereldwijd veel geliket. De maker van het beautyvlog NikkieTutorials toont het resultaat nu ze 23 kilo is afgevallen.

"Als ik op mijn reis naar een gezondere levensstijl denk dat er niets verandert, kijk ik terug en herinner mezelf hoe ver ik al gekomen ben", schrijft de Brabantse vlogger in het Engels op Instagram. "Soms moet je je eigen inspiratie zijn."

Het bericht heeft in een dag tijd al 1,5 miljoen likes gekregen, onder meer van andere grote beautyvloggers. Onder de reacties is ook een bericht van Hollywood-actrice Drew Barrymore, "Wow, wow, wow, je daden en woorden inspireren".

nikkietutorials
BYE BYE 50 POUNDS! 😱🤠✨ - when I hit a point in my journey towards a healthier lifestyle where I feel like nothing’s changing I take a trip down memory lane and remind myself of how far I’ve come. sometimes YOU have to be YOUR OWN inspiration ☺️

Over hoe de 24-jarige De Jager de kilo's is kwijtgeraakt schrijft ze nu niks. Eerder zei ze al dat beter eten en een privégym hielpen. "Vroeger had ik een personal trainer en trainde ik met hem in zo'n grote sportschool. Dan schaamde ik me meestal diep: ik krijg een mega rood hoofd als ik heb gesport en dat haat ik, dus hield ik me in."

De Jager maakt sinds 2008 in het Engels make-upvideo's. Ze is in het verleden wel een "onbekende BN'er" genoemd, omdat niet iedereen weet dat ze verreweg de populairste youtuber is van ons land: op de videosite heeft ze ruim 11 miljoen volgers, het drievoudige van Enzo Knol en Dylan Haegens bij elkaar (2 en 1,5 miljoen volgers).

Door de tutorials kwam de visagiste ook bij supersterren als Katy Perry en Kim Kardashian terecht om hun make-up te doen en werd genomineerd voor een People's Choice Award. Daarnaast dook De Jager op in het jaaroverzicht van YouTube en doet ze komend jaar mee aan Wie is de mol?

Alle reacties op haar transformatie doen De Jager veel goed, schrijft ze in een nieuw bericht. "Jullie maken me het blijste meisje in de wereld."

nikkietutorials
thank u for all your amazing comments on my last post... you’re making me the happiest girl in the world 😊❤️ I love you! - comment a 💋 emoji if you’re part of the IG fam!

STER Reclame