Feyenoorder St. Juste denkt dat tegen VVV net zo wordt gespeeld als tegen PSV

tijd van publicatie

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Is Feyenoord na de zege op PSV weer terug in de titelstrijd?
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

Wat één wedstrijd voor verschil kan maken. Stel je voor: Feyenoord had afgelopen weekend van PSV verloren. Dan was de achterstand op de koploper nu zestien punten geweest. Om over het chagrijn in Rotterdam nog maar te zwijgen.

Maar na de 2-1 winst op PSV leeft Feyenoord weer. Wordt er vanavond (aftrap 20.00 uur) gewonnen van VVV-Venlo, dan is de achterstand op PSV nog 'maar' zeven punten, en die op Ajax vijf.

De voetballerij zou de voetballerij niet zijn als aan het Rotterdamse kamp nu de vraag niet werd gesteld of de club weer terug is in de titelstrijd. Voilà.

Een begin

"Nee, nog niet helemaal", antwoordt trainer Giovanni van Bronckhorst. "De winst op PSV is een begin, maar het zijn maar drie punten. Om echt weer mee te doen moeten we nog dichterbij komen. Het is zaak om er tegen VVV weer te staan."

Jeremiah St. Juste sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer. "Natuurlijk was het een goed resultaat tegen PSV, maar we zijn nu gewoon weer bezig met de volgende wedstrijd", aldus de verdediger.

Feyenoord viert feest na de zege op PSV ANP

Los van de zege op de Eindhovenaren viel ook het goede spel van Feyenoord op. Met name de eerste helft zat het elftal van Van Bronckhorst er bovenop. Vol agressie, overtuiging en durf.

Maar dat was tegen de koploper. Lukt het ook tegen een minder team, zoals VVV? "Negentig minuten op die manier spelen kan bijna niet", oordeelt Van Bronckhorst. "Misschien dat Liverpool dat soms lukt, maar verder bijna niemand."

St. Juste is meer overtuigd. Hij denkt dat Feyenoord net zo'n goede eerste helft tegen VVV kan spelen als tegen PSV. "Denk jij van niet? Ik denk dat we het weer gaan doen", zegt de Feyenoorder vastberaden.

STER Reclame