Burenruzie Tilburg leidt tot steekpartij, drie zwaargewonden

time icon Aangepast

Bij een steekpartij in Tilburg zijn vannacht drie zwaargewonden gevallen. Er is een 60-jarige man uit die woonplaats aangehouden, schrijft Omroep Brabant.

Twee mannen (35 en 63) werden gestoken. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een derde man raakte gewond door een slagwapen; over zijn verwondingen is niets bekend. De aanleiding was een burenruzie die al een tijdje loopt.

Bij de politie kwam rond 21.30 uur een melding binnen van vernieling bij een huis in de Korhoenstraat. Enige tijd later kreeg de meldkamer verschillende paniekmeldingen over een massale vechtpartij in dezelfde straat waarbij tien personen waren betrokken.

Bij de vechtpartij, waarbij volgens de politie slagwapens werden gebruikt, werden veel auto's vernield en sneuvelden veel ruiten.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ruit vernield en scooter op straat na steekpartij Tilburg

In de straat ontstond volgens de politie een grimmige sfeer met agressieve personen en mensen die in paniek waren. Agenten moesten mensen met wapenstokken en politiehonden uit elkaar houden.

De recherche doet onderzoek wat er zich heeft afgespeeld.

STER Reclame