Weer brand bij truckbedrijf Nijmegen, wietproductielijn gevonden

time icon Aangepast

Bij een vrachtwagenbedrijf in Nijmegen heeft vannacht een grote brand gewoed. Een loods met trailers van Korendal Trucks, een handelaar in tweedehands vrachtwagens, is afgebrand.

Uit onderzoek van de politie bleek, dat er op het terrein een wietproductielijn zat. In twee trailers zaten hennepkwekerijen, in een derde alle benodigdheden voor de teelt.

In een vierde trailer werden de henneptoppen gedroogd en in een vijfde werd het drugsafval opgeslagen, schrijft Omroep Gelderland. In de uitgebrande loods is een verkooppunt gevonden voor spullen voor de hennepkwekerij en -verwerking.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Loods met trailers Nijmegen afgebrand

Het vuur brak rond 02.00 uur uit, de brandweer rukte uit met zes blusvoertuigen en een hoogwerker. Rond 06.00 uur was de brand onder controle.

Het is de vierde keer in een maand dat er brand is op hetzelfde industriegebied. Ongeruste ondernemers in de omgeving hebben zelf bewaking ingesteld, maar ondanks dat brak er afgelopen nacht toch weer brand uit.

Veiligheidsregio GZ
@CrisisGLZ
Brand Rouwenboschweg Nijmegen, betreft grote loods met trailers. Veel rookontwikkeling. Rook trekt over #Weurt. Brandweer voert metingen uit. Sluit ramen en deuren, schakel ventilatie uit. Geef Hulpdiensten de ruimte.
6 maanden geleden
Dit is een artikel van

STER Reclame