Mathieu van der Poel in actie in Koppenbergcross
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Ga er maar eens goed voor zitten, want vandaag is er volop live sport bij de NOS en dat begint al vroeg.

Om 06.30 uur kunt u op NOS.nl en de NOS-app inschakelen voor de derde en laatste dag van de wereldbeker schaatsen in het Japanse Tomakomai. Op het programma staan de 1.000 meter, de 3.000 meter voor vrouwen, de 5.000 meter voor mannen en de teamsprint.

Champions Trophy

Een paar uur later staan de Nederlandse hockeysters in de finale van de allerlaatste Champions Trophy. Australië is daarin de tegenstander en dit duel is live te volgen op NOS.nl en de NOS-app.

Geen tijd of zin om vroeg uit de veren te gaan? Geen probleem. Een samenvatting van het schaatsen en het hockey is te zien in onze Studio Sport-uitzending van 13.10 uur op NPO 1.

In deze uitzending is er ook marathonschaatsen van eigen bodem te zien. We zenden de finale van de vierdaagse in Groningen live uit. Om 14.45 uur starten de vrouwen, de mannen beginnen om 16.15 uur.

Veldrijden kijk je bij de NOS

Om 14.10 uur begint ook de Formule 1 met de laatste grand prix van dit seizoen. Max Verstappen start vanaf de zesde plaats. De race is te volgen via ons liveblog op NOS.nl en bij Langs de Lijn op NPO Radio 1. Een samenvatting van de race is te zien in Studio Sport (18.10 uur) en op NOS.nl.

Live veldrijden

Op NOS.nl en de NOS-app zijn we dan al een tijdje bezig met live veldrijden vanuit het Belgische Koksijde.

Deze vijfde race in de strijd om de wereldbeker begint voor de vrouwen om 13.30 uur en voor de mannen om 15.00 uur. Samenvattingen van de races zijn te zien in onze Studio Sport-uitzending van 18.10 uur.

  • Pro Shots
    Uitslagen speelronde 13
  • NOS
    Stand eredivisie

Eredivisie

Na al het interlandgeweld van vorige week zijn we dit weekeinde weer verdergegaan met eredivisievoetbal. Gisteren stonden er vier duels op het programma, vandaag zijn dat er vijf.

Alle wedstrijden zijn live te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1 en in ons liveblog op NOS.nl. De samenvattingen volgen traditiegetrouw om 19.00 uur op NPO 1.

We sluiten de dag rond 22.00 uur af met Studio Voetbal, waar Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk, John van 't Schip en Willem Vissers te gast zijn.

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Waar te zien?
06.30 uur WB schaatsen Tomakomai NOS.nl en NOS-app
11.30 uur Finale Champions Trophy: Nederland-Australië NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.30 uur WB veldrijden Koksijde (v) NOS.nl en NOS-app
15.00 uur WB veldrijden Koksijde (m) NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.00 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl