Johan de Wit leidde Miho Takagi naar de wereldtitel allround
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Schaatscoach Johan de Wit doet het al een tijdje goed bij de Japanse schaatsvrouwen en heeft sinds dit seizoen ook de Japanse mannen onder zijn hoede.

Verslaggever Bert Maalderink zocht hem op in aanloop naar de wereldbekerwedstrijden in het Japanse Tomakomai van komend weekeinde. Een reportage van zijn bezoek is te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur.

In Nieuwsuur beelden van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert, die in Londen met Kameroen een oefenduel afwerkten tegen Brazilië. Hoe doen de oud-internationals van Oranje het als respectievelijk bondscoach en assistent-bondscoach van het Afrikaanse land?

Hockey en handbal op de radio

Hockeyer Floris Wortelboer schuift aan in Langs de Lijn En Omstreken. De verdediger van Bloemendaal blikt onder meer vooruit op het WK hockey, van 28 november tot en met 16 december in het Indiase Bhubaneswar. Het toernooi waar hij zelf voor moest afzeggen wegens een schouderblessure.

Verder zijn we bij de handbalinterland tussen Nederland en Angola. In Eindhoven spelen de handbalsters hun laatste interland op Nederlandse bodem alvorens de ploeg vertrekt naar Frankrijk voor het EK dat op 30 november begint.

Uitzendingen woensdag 21 november

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl