Zorgwekkende avond PSG: Neymar én Mbappé vallen uit

Na uitvallen Neymar wint Brazilië nipt van Kameroen

Deze avond vol oefeninterlands heeft bijzonder slecht uitgepakt voor Paris Saint-Germain. Acht dagen voor de Champions League-kraker tegen Liverpool zag de Franse topclub zijn beide steraanvallers geblesseerd raken. Voor hoelang is niet bekend.

Neymar moest in het Engelse Milton Keynes al na acht minuten met knieklachten het veld ruimen in het oefenduel van Brazilië met Kameroen, waar Clarence Seedorf en Patrick Kluivert de scepter zwaaien.

En Kylian Mbappé stond slechts 36 minuten op het veld bij de oefenwedstrijd van Frankrijk tegen Uruguay. Hij kwam bij een val ongelukkig op zijn schouder terecht en kon niet meer verder spelen.

Kylian Mbappe valt geblesseerd uit na een val op zijn schouder

Frankrijk won met 1-0 van Uruguay door een doelpunt van Olivier Giroud. Bij Uruguay deed Edinson Cavani - de derde aanvaller van PSG - mee en hij kwam de avond wel zonder kleerscheuren door.

Goal Richarlison velt Seedorf en Kluivert

Neymar werd vervangen door Richarlison en die bezorgde Brazilië met een harde kopbal een 1-0 overwinning op Kameroen. Seedorf en Kluivert lieten Ajax-doelman Andre Onana één helft meedoen. De andere was voor Fabrice Ondoa.

Seedorf en Kluivert, vrienden en coachduo in Kameroen

In het Belgische Genk stonden Italië en de Verenigde Staten tegenover elkaar. De Italianen wonnen dat oefenduel door een goal van Matteo Politano vier minuten in blessuretijd.