Ronald Koeman spreekt de spelersgroep van Oranje toe
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #15: 'Koeman is de wonderdokter'

Elke maandag kijken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.

De commentatoren kijken natuurlijk terug op de geweldige overwinning van het Nederlands elftal op wereldkampioen Frankrijk. Jeroen Grueter legt uit hoe leuk het was om commentaar te geven bij deze wedstrijd. "Ik heb Nederland niet meer zo goed zien voetballen sinds de halve finale van het WK in 2010 tegen Uruguay."

De heren vinden dat de verhuizing van Oranje van het sjieke Huis ter Duin in Noordwijk naar Zeist heeft bijgedragen aan het succes. Ze zien bondscoach Ronald Koeman voor dit moment als de wonderdokter en hopen dat zijn medicijn lang zal werken.

Verder kijken de commentatoren alvast vooruit naar het EK-kwalificatietoernooi. "Hoe lastig wordt het voor Oranje als ze straks ineens de favoriet zijn tegen Bulgarije of IJsland?" Ook bespreken ze onder meer de hervormingen van de eredivisie en kijken ze vooruit naar de wedstrijd tegen Duitsland.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl