NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Er is online veel live sport vandaag bij de NOS. De tweede dag van de wereldbeker schaatsen in Obihiro, de wereldbeker veldrijden in Tabor en de eerste wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen bij de allerlaatste Champions Trophy.

Oranje speelt in het Chinese Changzhou om 11.00 uur tegen Japan. Het duel is rechtstreeks te volgen op NOS.nl en in de NOS-app met commentaar van Philip Kooke. Op televisie wordt 's avonds een samenvatting van de wedstrijd uitgezonden.

Hetzelfde geldt voor het veldrijden in Tsjechië. De wereldbekerwedstrijd is in onze avonduitzendingen in samenvatting terug te zien, maar wordt op NOS.nl en in de NOS-app live uitgezonden met commentaar van Jeroen Koster. Om 13.30 uur rijden de vrouwen en om 15.00 uur de mannen.

Vroeg op voor het schaatsen

In Japan gaat de tweede dag van het wereldbekerseizoen weer vroeg van start met om 7.30 uur de 500 meter voor vrouwen. Daarna volgen nog vijf afstanden, allemaal live te zien op NOS.nl en in de NOS-app met commentaar van Herbert Dijkstra en Erik van Dijk.

Het schaatsprogramma van zaterdag

Om 16.30 uur komen alle afstanden in samenvatting voorbij op NPO 1. In die uitzending is er ook aandacht voor het judotoernooi Grand Prix Den Haag, waar een deel van de internationale top aanwezig is.

Nederlands elftal en tennis

Rond het Nederlands elftal zal het vandaag - een dag na de interland tegen Frankrijk - rustig zijn. Oranje traint in voorbereiding op het duel met Duitsland (maandag) om 12.15 uur in Zeist, maar daar mag geen pers bij aanwezig zijn.

Bij de ATP Tour Finals in Londen zijn vandaag de halve finales met onder anderen Novak Djokovic en Roger Federer.

Uitzendingen

7.30 uur Wereldbeker schaatsen Obihiro NOS.nl en NOS-app
11.00 uur Champions Trophy: Nederland-Japan NOS.nl en NOS-app
13.30 uur Wereldbeker veldrijden Tabor, vrouwen NOS.nl en NOS-app
15.00 uur Wereldbeker veldrijden Tabor, mannen NOS.nl en NOS-app
16.30 uur Studio Sport Schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.29 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl