Virgil van Dijk ANP

Na een week voorbeschouwen is het vanavond dan eindelijk zover. Het Nederlands elftal krijgt in de Rotterdamse Kuip wereldkampioen Frankrijk op bezoek. Het is voor Oranje de derde wedstrijd in Nations League-groep 1, waarin het nog steeds meedoet om de eerste plaats.

Het duel, dat om 20.45 uur begint, is rechtstreeks te zien op NPO 1, NOS nl en de NOS-app. Ook Langs de Lijn En Omstreken is er op NPO Radio 1 vanaf de aftrap tot het eindsignaal bij. Maar zowel op tv als op de radio begint de uitzending al iets eerder.

Op NOS.nl en de NOS-app - én de Facebook-pagina van NOS Sport - blikken presentator Gert van 't Hof, analyticus Pierre van Hooijdonk en commentator Jeroen Elshoff zelfs al vanaf 20.00 uur vooruit.

De wedstrijd is ook live te volgen via het blog op NOS.nl en de NOS-app. Dat blog gaat al om 19.00 uur de lucht in met voorbeschouwingen en actuele informatie over alles wat Nederland-Frankrijk en de andere Nations League-wedstrijden aangaat.

Nieuwsuur brengt uiteraard een korte samenvatting met reacties uit de Kuip.

Schaatsen in Japan

De NOS is er echter al veel eerder met live-beelden bij vandaag: om 7.30 uur met schaatsen. In het Japanse Obihiro gaat het wereldbekerseizoen van start en de wedstrijden zijn drie dagen achtereen rechtstreeks te volgen op NOS.nl en de NOS-app.

Het schaatsprogramma van vrijdag NOS

Om 16.00 uur is bovendien een samenvattingsprogramma op NPO 1, ook te zien via NOS.nl en de NOS-app.

Beelden van het schaatsen komen terug in het Lunchjournaal om 13.10 uur en in het Sportjournaal van 18.45 uur, allebei op NPO 1. In het Sportjournaal is voorts aandacht voor de verrichtingen van de Nederlandse judoka's bij de grand prix in Den Haag.

De uitzendingen van vrijdag 16 november

7.30 uur WB schaatsen in Obihiro NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur Studio Sport: WB schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Liveblog Nederland-Frankrijk NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Voorbeschouwing Nederland-Frankrijk NOS.nl en NOS-app
20.23 uur Nations League: Nederland-Frankrijk NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER reclame