Vreugde bij AC Milan na de gelijkmaker van Suso

AC Milan pakt zwaarbevochten punt bij Real Betis

Real Betis heeft verzuimd om nu al de knock-outfase van de Europa League te bereiken. Een zege in groep F op AC Milan was voldoende geweest, maar het duel in Sevilla eindigde in 1-1.

Giovani Lo Celso, die twee weken terug ook al scoorde in Milaan, opende na dertien minuten spelen de score voor de thuisploeg.

De huidige nummer veertien van de Spaanse competitie kreeg voor rust via Antonio Sanabria een kans op de 2-0, maar de spits werkte de bal na een vloeiende aanval naast.

Real Betis in extase na de 1-0 van Giovani Lo Celso

In de tweede helft dwong Suso Betis-doelman Pau López tot een redding. Even later sloeg de aanvaller alsnog toe uit een vrije trap.

Real Betis trachtte nog wel de terechte overwinning in de wacht te slepen. Dat lukte niet, waardoor het op acht punten komt te staan.

Olympiakos Piraeus had geen kind aan het Luxemburgse Dudelange (5-1) en staat nu met AC Milan gedeeld tweede met zeven punten. Er resteren nog twee speelrondes.

Danny Welbeck wordt per brancard afgevoerd

Ook bij Arsenal tegen Sporting Portugal in groep E viel er geen winnaar te noteren: 0-0. Bas Dost viel na rust in bij de Portugezen. De nieuwe trainer Marcel Keizer zat nog niet op de bank.

Vlak voor tijd kreeg Sporting-verdediger Jérémy Mathieu rood na het neerhalen van de doorgebroken Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal is door het behaalde punt door, al zijn er zorgen om Danny Welbeck, die uitviel met een vermoedelijk zware enkelblessure.

De overige ploegen die zich voortijdig kwalificeerden voor de volgende ronde zijn Bayer Leverkusen, FC Zürich en Dinamo Zagreb.