Oranje - met Shanice van de Sanden bovenop - viert een doelpunt tegen Denemarken in de halve finales van de play-off ANP

De Oranjevrouwen bereiden zich voor op het tweeluik met Zwitserland in de strijd om het laatste ticket voor het WK voetbal, komende zomer in Frankrijk. We blikken vooruit op de twee cruciale duels (vrijdag in Utrecht en dinsdag in Schaffhausen) in het Sportjournaal en Nieuwsuur.

Daarin ook een bezoek aan Steven de Jongh, die half oktober plots van de radar was verdwenen en later op de dag bewusteloos langs de kant van de weg werd aangetroffen. Hoe is het nu met de ploegleider van wielerploeg Trek?

Steven de Jongh met Bauke Mollema tijdens de Tour van 2017 Pro Shots

In Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur op NPO Radio 1) ook aandacht voor de WK-missie van de voetbalsters. Oranje-international Shanice van de Sanden vertelt over de wedstrijden en de band met Utrecht, de stad waar zij geboren en getogen is.

In die uitzending ook een voorbeschouwing op de wereldtitelstrijd in het schaken, tussen heersend kampioen Magnus Carlsen en uitdager Fabiano Caruana. En natuurlijk blikken we terug op de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Benfica van gisteren.

Uitzendingen

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS-app en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame