Luuk de Jong
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Is PSV na de winterstop nog actief in Europa? Die vraag lijkt vanavond zo goed als zeker beantwoord te kunnen worden, wanneer de Eindhovenaren het in de Champions League op Wembley opnemen tegen Tottenham Hotspur.

PSV heeft net als de Spurs één punt en moet alle zeilen bijzetten voor overwintering. Om te weten of dat lukt, kunt u vanavond het liveblog van de Champions League volgen in de NOS-app en op NOS.nl. Het duel begint om 21.00 uur, maar het blog is al eerder open voor de ontmoetingen van 18.55 uur.

Tottenham Hotspur-PSV is uiteraard ook integraal te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in het NOS Journaal rond middernacht, op NPO 1.

Wat doet Ajax?

De vraag of Ajax in de tweede seizoenshelft nog actief is in Europa, wordt zo goed als zeker morgenavond beantwoord. De Amsterdammers gaan dan op bezoek bij Benfica in Lissabon.

Ajax juicht na de winnende treffer van Mazraoui in blessuretijd

Bij een zege is de ploeg van Erik ten Hag zeker van de achtste finales van de Champions League. In Nieuwsuur, de NOS-app en op NOS.nl blikken we vooruit op het Champions League-duel met een reportage vanuit Portugal.

De uitzendingen van dinsdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog Champions League NOS-app en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS-app en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.00 uur NOS Journaal met samenvatting PSV NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl