Timothy Fosu-Mensah

Fulham hekkensluiter door eigen doelpunt Fosu-Mensah

Timothy Fosu-Mensah heeft met een eigen doelpunt voor de achtste competitienederlaag van Fulham gezorgd. De Londenaren verloren met 1-0 het degradatieduel met hekkensluiter Huddersfield Town.

Fosu-Mensah, die dit seizoen door Manchester United aan Fulham is uitgeleend, kopte na 29 minuten op onfortuinlijke wijze de bal achter doelman Sergio Rico. Het zou het enige doelpunt van de wedstrijd zijn. De verdediger werd in de rust gewisseld. De eigen goal was het eerste doelpunt voor de thuisploeg in het eigen stadion sinds april.

Nederlanders

Bij Huddersfield Town werd Terence Kongolo in de negentigste minuut naar de kant gehaald voor Juninho Bacuna. Rajiv van La Parra zat de hele wedstrijd op de bank.

Fulham is in de Premier League na elf wedstrijden gedeeld laatste met Cardiff City met 5 punten. Huddersfield stijgt door de winst naar de achttiende plaats met zes punten.