Mike van Duinen in duel met Tim Breukers

Heracles laat kans op derde plaats liggen na gelijkspel bij PEC

PEC Zwolle heeft op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo, de nummer 4 van de eredivisie.

De thuisploeg zette Heracles vanaf de aftrap onder druk was met een kopbal van Zian Flemming bijna trefzeker. Heracles scoorde bij de eerste doelpoging: Brandley Kuwas trof met een strakke vrije trap de lat en uit de rebound kopte Adrián Dalmau raak. PEC was even van slag, maar kwam voor rust bijna op 1-1: Flemming raakte de paal.

In de tweede helft gaf Heracles weinig weg, tot PEC-captain Kingsley Ehizibue doorbrak en Mike van Duinen zijn voorzet binnentikte.

PEC rook daarna bloed. Het trof tweemaal de lat (Gustavo Hamer en Darryl Lachman) en Thomas Lam kopte naast. Met moeite hield Heracles toch stand.