Pablo Rosario (links) wordt geknuffeld na zijn treffer tegen Internazionale
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Na Ajax is het vanavond de beurt aan PSV in de groepsfase van de Champions League. Het elftal van trainer Mark van Bommel trapt om 18.55 uur af in Eindhoven. Tottenham Hotspur, dat net als PSV nog op nul punten staat, is de tegenstander.

De kans is groot dat de Engelse topploeg met drie oud-Ajacieden aan de aftrap verschijnt: Toby Alderweireld, Davinson Sánchez en Christian Eriksen. De vierde oude bekende, Jan Vertonghen, is nog geblesseerd.

Winst is vereiste

Na nederlagen tegen FC Barcelona (4-0) en Internazionale (1-2) is de volgende ronde voor PSV ver weg. Willen de Eindhovenaren nog een rol van betekenis spelen in de groep, lijkt een overwinning vanavond een vereiste.

Het duel tussen PSV en de Spurs is live te volgen via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en een liveblog in de NOS-app en op NOS.nl. Een samenvatting van de wedstrijd is te zien in Nieuwsuur vanaf 22.40 uur op NPO 2.

In Singapore speelt Kiki Bertens haar tweede partij op de WTA Finals. Na haar fraaie zege op Angelique Kerber is Sloane Stephens de volgende tegenstander. De Amerikaanse staat zesde op de wereldranglijst en won haar eerste partij in drie sets van Naomi Osaka.

Flitsen van de partij zijn vanaf 15.30 uur te horen op NPO Radio 1. In het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) wordt een samenvatting uitgezonden.

Turnen in Doha

In Qatar start donderdag het WK turnen. De mannen komen donderdag in actie in de kwalificaties. De vrouwen zijn twee dagen later aan de beurt.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl, NPO 1 en NPO-app
18.55 uur Liveblog Champions League NOS.nl en NOS-app
18.55 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl