Erik ten Hag leidt de training van Ajax
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Kan Ajax morgenavond in het thuisduel met Benfica de koppositie behouden in Groep E van de Champions League? De Amsterdammers trainen vandaag voor het laatst voor dat duel en geven ook een persconferentie.

Verslaggever Bert Maalderink zal daarbij aanwezig zijn om te zien hoe de voorbereiding van Ajax verloopt. Zijn verslag is terug te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1 en in Nieuwsuur om 22.40 uur op NPO 2, maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app.

Eerste duel Bertens bij WTA Finals

Bij de WTA Finals in Singapore komt Kiki Bertens voor het eerst in actie. Ze neemt het omstreeks 15.30 uur op tegen Angelique Kerber. Naomi Osaka en Sloane Stephens spelen om 13.30 uur het eerste duel in de groep van Bertens.

Bertens en Sluiter sluiten topjaar af in schijnwerpers Singapore

Om 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van de Club van Vijf. De YouTube-serie waarin vijf Oranjevrouwen je meenemen in hun dagelijkse leven. Deze week Kelly Zeeman en Ellen Jansen na een bewogen week bij Ajax.

Sportforum

In het Sportforum op NPO Radio 1 (om 21.30 uur) zijn de Belgische journalist Hans Vandeweghe, Voetbal International-verslaggever Iwan van Duren en volleybalcoach Redbad Strikwerda te gast om het belangrijkste sportnieuws van de afgelopen week door te nemen.

Uitzendingen maandag 22 oktober

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur De Club van Vijf YouTube NOS Sport
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl