Steven de Jongh ontslagen uit ziekenhuis

Steven de Jongh met Bauke Mollema tijdens de Tour van 2017 Pro Shots

Steven de Jongh, de ploegleider van wielerformatie Trek-Segafredo die maandag bewusteloos langs de kant van de weg werd aangetroffen, is uit het ziekenhuis in het Spaanse Girona ontslagen.

De oud-renner was maandag, toen hij een trainingsrit was gaan maken, enige uren spoorloos. Zijn ongeruste vrouw plaatste daarop een tweet en schakelde de politie in. Dankzij de inzet van een helikopter werd De Jongh teruggevonden, waarna de 44-jarige Alkmaarder naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Daar kwam De Jongh weer bij bewustzijn. Blijvend letsel werd niet vastgesteld, maar hij bleek wel een hersenschudding te hebben. Hij herinnerde zich niets van wat er gebeurd was. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Trek-Segafredo
@TrekSegafredo
💥Update @stevendejongh 💥 Steven was discharged from the hospital this afternoon. He will further rest and recover from his injuries at home. He's still very much affected by what happened & is overwhelmed by all your kind messages and support and says 'thank you' to all of you.
5 maanden geleden

STER Reclame