Cristiano Biraghi heeft de winnende goal gemaakt voor Italië

Diep in blessuretijd slaat Italië toe in Polen

Italië heeft zijn eerste zege in de Nations League te pakken. Polen bleef in Chorzów lang overeind, maar in de 92ste minuut sloegen de bezoekers toe: 0-1.

Dat er in de eerste helft niet gescoord werd, mocht een klein wonder heten. De bezoekers creëerden kans op kans, maar kwamen niet verder dan twee schoten op de lat. De thuisploeg stelde daar maar een gevaarlijk moment tegenover.

Doelpunt blijft lang uit

De tweede helft was minder eenzijdig. Polen had moeten scoren via Piotr Zielinski, maar zijn schot ging over. Aan de andere zijde lag na een mooie aanval de bal in het net. Lorenzo Insigne stond echter buitenspel.

Pas in de extra tijd was het raak voor Italië. Cristiano Biraghi tikte de bal binnen. Als het 0-0 was gebleven, was Portugal al zeker geweest van de groepswinst. Alleen de groepswinnaar gaan door naar de volgende ronde.