Volleybalvrouwen op het WK
NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

De Nederlandse volleybalsters hebben zich vanmorgen geplaatst voor de halve finales van het WK in Japan. Titelhouder Amerika werd met 3-2 verslagen en door die uitslag is Oranje al zeker van de laatste vier.

Een samenvatting van het duel is te zien in het Lunchjournaal om 13.10 uur op NPO 1 en daarna ook op NOS.nl en in de NOS-app.

Nederlands elftal

Nog meer Oranje. Het Nederlands elftal bereidt zich voor op het oefenduel van dinsdagavond in en met België, de nummer één van de wereld. Nederland traint vandaag voor het laatst en daarvoor geeft bondscoach Ronald Koeman een persconferentie.

Een verslag van de dag van Oranje is te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1, maar ook op NOS.nl en in de NOS-app.

Bondscoach Ronald Koeman leidt een training van Oranje

Om 16.00 uur gaat weer een nieuwe aflevering van de Club van Vijf online. De YouTube-serie waarin vijf Oranjevrouwen je meenemen in hun dagelijkse leven. Deze week Dominique Bloodworth, speelster van Arsenal.

Voor haar staat er na de interlands tegen Denemarken direct weer een belangrijke wedstrijd op het programma: de derby tegen regerend landskampioen Chelsea.

Sportforum

In het Sportforum op NPO Radio 1 - waarin iedere maandag de afgelopen sportweek wordt doorgenomen - zijn dit keer de journalisten Robèrt Misset (de Volkskrant), David Naert (VRT) en Leo Driessen (RTV Noord-Holland) te gast.

Uitzendingen maandag 15 oktober

09.00 uur Liveblog WK volleybal NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur De Club van Vijf YouTube NOS Sport
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl