Vrouw beschermt kind voor enorme hagelstenen, hele rug vol blauwe plekken

time icon

Een jonge vrouw reed gisteren in het Australische Brisbane toen er opeens enorme hagelstenen uit de lucht vielen. De hagelstenen waren zo groot dat ze door de autoramen vlogen. Fiona Simpson probeerde haar baby te beschermen, en liep daarbij nogal opvallende blauwe plekken op.

Simpson heeft foto's van de blauwe plekken gedeeld.

Mac Lyon
@MacLyon7
Fiona Simpson could be the toughest mother in Queensland. Caught in yesterday’s crazy storm at Kingaroy, she shielded her baby from pelting hail after it smashed her car windows. @7NewsBrisbane
7 maanden geleden

Op de foto is te zien hoe haar nek en rug helemaal onder de blauwe plekken zitten. Ook op haar gezicht zijn schaafwonden te zien.

De vrouw zat samen met haar oma en baby in de auto. Die zijn ongedeerd gebleven. "Ik heb mijn les geleerd vandaag: nooit rijden in een hagelbui. Ik heb mijn baby met mijn lichaam beschermd zodat ze niet gewond zou raken", schrijft Simpson bij de foto's.

"Wees voorzichtig in dit stormseizoen", raadt Simpson aan. "En heeft iemand nog een tip voor crème die helpt bij blauwe plekken?"

Dit soort buien trokken over de staat Queensland heen:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Hagelstorm trekt over Queensland in Australië

STER Reclame