@NKClubs
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Tussen al het Formule 1-geweld vanuit Japan en een vol eredivisieprogramma door begint vandaag in Thialf het nieuwe schaatsseizoen met een bijzonder evenement: het NK voor clubteams.

Toppers - onder anderen Sven Kramer, Ireen Wüst en Jan Smeekens doen mee - strijden samen met amateurschaatsers zij aan zij om de titel. De beste veertien clubs van Nederland doen mee.

Om 13.15 uur klinkt het startschot en om 16.00 uur is de prijsuitreiking. Op NOS.nl en in de NOS-app wordt er verslag gedaan van het evenement en in de Studio Sport-uitzending van 23.30 uur op NPO 1 volgt een reportage.

Eredivisie

In de eredivisie staan vier wedstrijden op het programma, waaronder PSV-VVV. Alle duels zijn rechtstreeks te volgen op NPO Radio 1 en in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Op NPO 1 zijn vanaf 22.25 uur de samenvattingen te zien.

NOS
Eredivisie speelronde 8

Verder rijdt Max Verstappen vroeg in de ochtend de kwalificatie voor de Grand Prix van Japan en spelen de honkballers van Neptunus en de Pirates de vijfde wedstrijd van de Holland Series. Beide onderwerpen zijn te zien in het Sportjournaal van 18.50 uur op NPO 1.

We zijn ook bij de Super Cup voor basketballers tussen Donar en ZZ Leiden. Een samenvatting van dat duel zit in de Studio Sport-uitzending van 23.30 uur op NPO 1.

Uitzendingen zaterdag

18.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl en NOS-app
23.23 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl