Lieke Martens, Lineth Beerensteyn en Shanice Van de Sande
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

De Nederlandse voetbalsters vervolgen vandaag hun weg richting het WK met het eerste play-offduel tegen Denemarken. Oranje neemt het om 20.00 uur in Breda op tegen de Deense vrouwen met als inzet een plek in de finale van de play-offs. Een oude bekende, want vorig jaar versloeg Nederland Denemarken in de EK-finale.

Dinsdag is de return in Denemarken. De winnaar van het tweeluik zal op 7 en 13 november met België of Zwitserland strijden om een WK-ticket.

Maar eerst het duel in Breda dus. Via een liveblog op NOS.nl kunt u de wedstrijd volgen en ook op NPO Radio 1 zijn we er live bij. In het Sportjournaal en in Nieuwsuur hebben we een samenvatting en spreken we de voetbalsters na afloop.

Nederland pakt Europese titel na spectaculaire finale

Ook de mannen van Oranje komen vandaag aanbod. Bondscoach Ronald Koeman maakt zijn definitieve selectie bekend voor de interlands met Duitsland en België. Rond 12.00 uur kunt u op NOS.nl zien wie Koeman oproept.

Eveneens om 12.00 uur kun je kijken naar een nieuwe aflevering van de serie "FC Emmen: hier kom ik weg". Te zien op YouTube.com/nossport.

FC Utrecht en NAC Breda trappen in de Galgenwaard het eredivisieweekend af. Een samenvatting van deze wedstrijd en een vooruitblik op het eredivisieweekend is vanaf 22.25 uur te zien in eredivisie op vrijdag.

Al rond de middag gaat het wekelijkse liveblog 'warming-up' in de lucht, waarin je alles kan volgen over de aanloop naar de eredivisie. We zijn bij de persconferenties van de topclubs, maar ook ander voetbalnieuws is te lezen in dit liveblog.

Uitzendingen 5 oktober

12.00 uur FC Emmen: hier kom ik weg YouTube.com/nossport
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Eredivisie op vrijdag NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl