Danilo D'Ambrosio is de gevierde man bij Inter

Internazionale met geluk langs Fiorentina

Internazionale, de volgende opponent van PSV in de Champions League, heeft in de Serie A een 2-1 thuiszege behaald op Fiorentina, de nummer 3 op de ranglijst.

Inter begon chaotisch en had geluk dat de Belg Kevin Mirallas de paal trof. De thuisploeg nam na tien minuten de regie over en kreeg kansen via Antonio Candreva, Mauro Icardi en Ivan Perisic.

Giovanni Simeone kreeg aan de overkant de beste kans, maar keeper Samir Handanovic was attent.

Penalty

Uit een dubieuze strafschop bracht Icardi Inter op slag van rust op voorsprong. Milan Skriniar gaf na rust een cadeau terug met een eigen doelpunt: 1-1.

Inter was de kluts kwijt, maar vanuit het niets pakte het alsnog de winst. Danilo D'Ambrosio mikte de bal na een knap een-tweetje in de hoek, waardoor de Milanezen voorlopig op de vijfde plek staan.