PSV ontvangt Ajax om 16.45 uur in Eindhoven
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Speelronde zes in de eredivisie heeft een heuse topper in petto, de eerste van dit seizoen. Regerend kampioen en koploper PSV ontvangt Ajax, dat midweeks aantoonde in goede vorm te verkeren met een klinkende Champions League-zege op AEK Athene.

De kraker in Eindhoven is vanaf 16.45 uur te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app, maar ook op NPO Radio 1. Om 19.00 uur volgt op NPO 1 een uitgebreide samenvatting in Studio Sport Eredivisie. In de middag, vanaf ongeveer 15.30 uur, blikt Joep Schreuder op NPO 1 en NOS.nl al uitgebreid vooruit vanuit het Philips Stadion.

De voetbalzondag wordt afgetrapt door Feyenoord en FC Utrecht, waar Dick Advocaat zijn debuut maakt in de dug-out. Ook die wedstrijd, net als FC Emmen-PEC Zwolle en FC Groningen-AZ, is te volgen via bovenstaande kanalen.

Kiki Bertens

Dan weten we inmiddels al of Kiki Bertens haar derde WTA-titel van dit tennisjaar heeft veroverd. De Wateringse staat om 7.00 uur Nederlandse tijd in de finale in Seoul. De samenvatting van die partij komt langs in Studio Sport op NPO 1.

Ook voor de ploegentijdritten op de WK wielrennen, die vandaag van start gaan in Innsbruck, is veel aandacht. Om 10.10 uur rijden de vrouwen (te zien via een livestream op NOS.nl en de NOS-app), vanaf 14.40 uur komen de mannen in actie en ook dat is te volgen op NOS.nl, in de NOS-app en op NPO 1.

Wereldruiterspelen en judo

In de middag begint de finale voor de springruiters bij de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon. Beelden daarvan zijn te zien op NPO 1, maar de complete medaillestrijd is vanaf 15.25 uur te volgen via de livestream op NOS.nl en de NOS-app.

Verder is er ook aandacht voor de WK judo in Bakoe, waar Frank de Wit, Juul Franssen en Sanne Vermeer namens Nederland in actie komen.

De uitzendingen van zondag 23 september

10.10 uur WK wielrennen: ploegentijdrit (v) NOS.nl en NOS-app
12.00 uur Liveblog eredivisie: speelronde 6 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport (o.a. WK wielrennen) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
15.25 uur Wereldruiterspelen: finale springen NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.18 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl