Ozzie Albies
NOS Sport

Ook Albies plaatst zich voor MLB play-offs

In navolging van Xander Boagaerts en zijn Boston Red Sox heeft ook Ozzie Albies zich geplaatst voor de play-offs van de Major League Baseball (MLB). Met zijn club Atlanta Braves was een 5-3 zege op concurrent Philadelphia Phillies genoeg voor een eerste plek in de National League East.

De Braves behaalden voor het laatst de play-offs in 2013 en kwamen sindsdien niet eens in de buurt. Dit jaar verraste de ploeg vriend en vijand door met veel toptalenten (onder wie de 21-jarige Albies) veel successen te boeken.

Albies kent een sterk seizoen met een slaggemiddelde van 0.265 en 23 homeruns. Ook om zijn defensieve kwaliteiten wordt hij regelmatig geroemd.

Play-offs

Atlanta Braves is nu de eerste ploeg uit de National League die zich geplaatst heeft voor de play-offs. In de American League zijn Boston Red Sox (met Bogaerts) en Cleveland Indians al zeker van een play-offticket.

Ook Kenley Jansen (Los Angeles Dodgers), Didi Gregorius (New York Yankees) en Jonathan Schoop (Milwaukee Brewers) maken nog altijd kans om in actie te komen tijdens de play-offs.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl