Sam van 't Westende komt vandaag in actie op de WK judo
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Een diverse sportdag vandaag bij de NOS. Op het programma staan onder meer eredivisievoetbal, de WK judo, Nederland-Finland bij het WK volleybal en Champions League-basketbal.

Op de derde dag van de WK judo in Bakoe komen drie Nederlanders op de tatami. In de klasse tot 57 kilogram zijn dat Margriet Bergstra en Dewy Karthaus. Sam van 't Westende doet mee in de klasse tot 73 kilogram.

Een samenvatting van de derde WK-dag is te zien in het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) en in Studio Sport (vanaf 23.20 uur op NPO 1).

Volleybal en basketbal

Ook de samenvattingen van de Nederlandse volleybalmannen tegen Finland, om 17.00 uur, en de Champions League-wedstrijd tussen de basketballers van Donar en Sigal Prishtina, om 20.00 uur, zijn te zien in het Sportjournaal en Studio Sport.

Nimir Abdel-Aziz serveert in de WK-wedstrijd tegen China

Uiteraard gaat ook de eredivisie weer verder. Op de tweede dag van speelronde zes staan vier wedstrijden op het programma: Fortuna Sittard-Willem II (18.30 uur), VVV-NAC Breda, Excelsior-sc Heerenveen (beide om 19.45 uur) en Vitesse-ADO Den Haag (20.45 uur).

Alle wedstrijden zijn van begin tot eind te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en via flitsen in Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen volgen om 22.25 uur op NPO 1 in Studio Sport Eredivisie.

De uitzendingen van zaterdag 22 september

Tijd Wat? Waar?
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Liveblog: eredivisie NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.20 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl