Celeste Plak
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Op de eerste dag van de WK judo in Bakoe komen drie Nederlandse judoka's in actie. Bij de vrouwen verdedigt Amber Gersjes de Nederlandse eer in de klasse tot 48 kilogram. Bij de mannen komen Roy Koffijberg en Tornike Tsjadoea in actie in de klasse tot 60 kilogram.

Samenvattingen van de wedstrijden zijn te zien in het Sportjournaal (18,45 uur, NPO 1), in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) en op NOS.nl en in de NOS-app.

De Nederlandse judoploeg voor de WK

In het Sportjournaal wordt ook vooruitgeblikt op PSV-Ajax. De clubs speelden deze week hun eerste duels in de Champions League, maar moeten hun vizier weer snel op de eredivisie zetten; zondag treffen ze elkaar.

WK volleybal

Om 21.00 uur is volleybalinternational Celeste Plak te gast bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Met de 22-jarige speelster uit Tuitjenhorn wordt vooruitgeblikt op de komende WK, dat zaterdag 29 september van start gaat in Japan.

Ook aan bod komt het WK volleybal voor mannen, dat momenteel bezig is. De Nederlandse ploeg heeft op knappe wijze de tweede ronde bereikt.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.49 uur Sportjournaal NOS.nl, NOS-app en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl