De sport van dinsdag bij de NOS

Wilco Kelderman ANP

Na een rustdag gaat de Vuelta verder met een tijdrit van 32 kilometer. Hoe beginnen onder anderen Steven Kruijswijk en Wilco Kelderman aan de derde week van de Ronde van Spanje?

De zestiende etappe, een rit van Santillana del Mar naar Torrelavega, is te volgen via een liveblog op NOS.nl. Beelden van de etappe zenden we uit in het Sportjournaal, om 18.45 uur op NPO 1.

's Avonds iets na 23.30 uur is er een speciaal Vuelta-programma te zien op NPO 3.

De zestiende etappe van de Vuelta NOS

Daarnaast gaan we langs op Papendal, waar de presentatie is van de judoselectie die over anderhalve week uitkomt bij de WK in Azerbeidzjan. Nederland zal daar met liefst achttien judoka's, van wie zeven debutanten, present zijn. We spreken bondscoach Maarten Arens en een aantal judoka's.

Demi Schuurs Getty Images

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 schuiven volleybalcoach Lesley de Jonge en tennisster Demi Schuurs aan. Dubbelspelspecialiste Schuurs won onlangs het prestigieuze toernooi van Cincinnati en is doorgedrongen tot de mondiale toptien.

In de radio-uitzending is ook aandacht voor de verrichtingen van Jong Oranje, dat het in Doetinchem opneemt tegen Schotland. De aftrap is om 18.30 uur.

Uitzendingen 11 september

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
13.15 uurVuelta: liveblog zestiende etappeNOS.nl en NOS-app
18.45 uurSportjournaalNPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uurLangs de Lijn en OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2
23.33 uurStudio Sport: VueltaNOS.nl en NPO 3

STER Reclame