Keeper Joël Drommel juicht bij FC Twente
NOS Voetbal

Drommel keept liever bij FC Twente dan in Jong Oranje

Joël Drommel heeft het trainingskamp van Jong Oranje verlaten. De doelman van FC Twente heeft bondscoach Erwin van de Looi laten weten dat hij vrijdag liever met zijn club tegen TOP Oss wil spelen. FC Twente staat na drie wedstrijden tweede in de eerste divisie.

Drommel laat de komende twee EK-kwalificatieduels van Jong Oranje daarom schieten. Van de Looi heeft Yanick van Osch van Jong PSV als vervanger opgeroepen. Drommel keepte de eerste twee van zes eerdere kwalificatieduels en raakte zijn plaats daarna kwijt aan Justin Bijlow van Feyenoord.

'Respecteren'

Erwin van de Looi reageerde teleurgesteld op de site van de KNVB: ''We hebben hem niet voor niets geselecteerd en hadden hem er graag bij gehad. Wel is het zo dat we spelers nodig hebben die hier voor de volle honderd procent willen zijn. Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren. Met Yanick hebben we nu een prima vervanger in onze selectie.''

Op donderdag 6 september speelt Jong Oranje tegen Jong Engeland, op 11 september staat de wedstrijd tegen Jong Schotland op het programma.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl