James Milner na de 0-1

Koeman ziet Van Dijk en Wijnaldum winnen van Crystal Palace

Zonder groots spel heeft Liverpool in de Premier League ook zijn tweede duel in winst omgezet. In Londen werd met 2-0 van Crystal Palace gewonnen.

De thuisploeg verdedigde goed en hield Liverpool, dat regelmatig voor dreiging zorgde, in bedwang. Toch werd het 0-1. Na een overtreding van Mamadou Sakho op Mo Salah trof James Milner vanaf de stip doel. Eerder had Andros Townsend (Palace) de lat geraakt.

Palace kreeg na rust kansen. Een vrije trap van Luka Milivojevic werd uit de hoek gewerkt en een schot van Patrick van Aanholt zeilde over de kruising. Liverpool werd daarna weer sterker, helemaal nadat Aaron Wan-Bissaka rood had gekregen. Sadio Mané zorgde in de blessuretijd uit een counter voor de late 0-2.

Georginio Wijnaldum bij aankomst

Koeman

Bondscoach Ronald Koeman zag vanaf de tribune in Londen drie van zijn internationals aan het werk: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum bij Liverpool en Van Aanholt bij Crystal Palace. Ze speelden allemaal de hele wedstrijd.

Afgelopen weekend was Koeman ook al toeschouwer bij Brighton and Hove Albion-Manchester United, waar bij de thuisploeg Davy Pröpper in actie kwam.

Liverpool was de Premier League vorige week begonnen met winst op West Ham United (4-0), terwijl Crystal Palace toen won bij Fulham (0-2).