Maarten van der Weijden
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Als alles naar wens verloopt bij Maarten van der Weijden arriveert hij vanavond of vannacht in Leeuwarden om zijn Elfstedenzwemtocht, die hij zaterdag begon, te voltooien. De 37-jarige Van der Weijden haalt geld op voor kankeronderzoek met zijn tocht door de wateren van Friesland.

In onze uitzendingen op televisie en op de radio doen we verslag van de ontwikkelingen in Friesland. Op NOS.nl en ons YouTube-kanaal is de tocht in 360 graden live te volgen.

PSV is afgereisd naar Wit-Rusland, waar het morgen tegen BATE Borisov speelt in de play-offs van de Champions League. We zijn aanwezig bij de training en de persconferentie van de regerend landskampioen.

De beelden vanuit Borisov zijn te zijn op NOS.nl en in het Sportjournaal, om 18.45 uur op NPO 1.

Mark van Bommel

Sportjournalisten Gio Lippens, Leo Driessen en Tijmen van Wissing nemen vanavond in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de ontwikkelingen van afgelopen weekend door.

Met Ajax en PSV die door het oog van de naald kropen in de tweede speelronde van de eredivisie, een winnende Matej Mohoric in de BinckBank Tour en natuurlijk een zegevierende Kiki Bertens in Cincinnati. Genoeg om over na te praten dus.

Podcast

En later vanmiddag neemt Arno Vermeulen met een aantal commentatoren de laatste ontwikkelingen uit de voetbalwereld door in deel 2 van de NOS Voetbalpodcast. Hou de website in de gaten om de podcast te downloaden via de bekende kanalen van iOS en Android.

De uitzendingen van maandag 20 augustus

Tijd Uitzending Platform
13.10 uur Lunchjournaal met sport NPO 1 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken/Sportforum NPO Radio 1
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl