Willem II-spits Fran Sol (r) was vorige week niet zo blij, maar krijgt vanavond een nieuwe kans
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

De eredivisie gaat vrijdagavond verder met de tweede speelronde van het seizoen 2018/2019. Om 20.00 uur is de aftrap van het duel tussen FC Groningen en Willem II. Twee ploegen die iets goed te maken hebben na een mislukte seizoensstart.

Willem II ging vorige week thuis met 0-1 onderuit tegen VVV-Venlo en FC Groningen kreeg in Arnhem met liefst 5-1 op de broek van Vitesse. Het duel is te volgen via flitsen op NPO Radio 1 en in het liveblog op NOS.nl en de NOS-app.

Warming-up

Het NOS-liveblog gaat overigens vroeg in de middag al open voor de warming-up in aanloop naar het voetbalweekend. Voorbeschouwingen met spelers en trainers, nieuwtjes, transfers: alles komt langs op NOS.nl en in de NOS-app.

Een week na de start van de eredivisie gaat vanavond ook de eerste divisie van start, met drie teams die vorig seizoen nog op het hoogste niveau speelden. FC Twente ontvangt Sparta Rotterdam, terwijl Roda JC kampioen Jong Ajax op bezoek krijgt.

BinckBank Tour

In de BinckBank Tour staat de vijfde en langste etappe op het programma. De rit voert over ruim 209 kilometer van Sint-Pieters-Leeuw naar Lanaken. Vanaf 15.00 uur is de rit live te volgen via NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

De uitzendingen van vrijdag 17 augustus

Tijd Wat? Waar?
12.30 uur Liveblog: eredivisie warming-up NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.00 uur BinckBank Tour: etappe 5 NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl