Ricardo Moniz en Giovanni van Bronckhorst vorige week na Trencín-Feyenoord
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Voetbal en wielrennen staan vandaag centraal in onze sportuitzendingen. Feyenoord en Vitesse in Europa, rit vier in de BinckBank Tour en FC Twente begint morgen aan zijn seizoen in de eerste divisie.

Feyenoord en Vitesse hebben een beroerde uitgangspositie in de derde voorronde van de Europa League. Vitesse moet in Basel een 0-1 achterstand ongedaan maken. Voor Feyenoord is de klus in De Kuip op voorhand nog zwaarder na de 4-0 uitnederlaag tegen AS Trencín.

Vitesse start om 20.00 uur, Feyenoord trapt om 20.30 uur af. De duels worden op de voet gevolgd in een liveblog op NOS.nl en de NOS-app en via NPO Radio 1. De tv-samenvattingen volgen omstreeks 22.30 uur op NPO 2 in Nieuwsuur.

Samenvatting AS Trencin-Feyenoord

De vierde etappe van de BinckBank Tour voert ons andermaal door België met een rit van Blankenberge naar Ardooie. De etappe is vanaf 14.35 uur live te volgen op NPO 1 en via een stream op NOS.nl en de NOS-app.

Eerste divisie sterker dan ooit?

We staan aan de vooravond van een nieuw seizoen van de eerste divisie, die vrijdag start en op papier misschien wel sterker dan ooit is. Met een bezoek bij eredivisie-degradant FC Twente blikken we vooruit op het nieuwe jaar. Een verslag hiervan is om 18.45 uur in het Sportjournaal te zien.

Uitzendingen donderdag 16 augustus

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.35 uur BinckBank Tour: etappe 4 NOS-app, NOS.nl en NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS-app, NOS.nl en NPO 1
19.30 uur Liveblog Europa League NOS-app en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl