Real viert het veroveren van de Europese Super Cup in 2017 tegen Manchester United
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Zonder Cristiano Ronaldo maar (nog) met Luka Modric gaat Real Madrid op jacht naar de derde Europese Super Cup op rij. Vanavond om 21.00 uur neemt de winnaar van de Champions League het op tegen stadgenoot Atlético, veroveraar van de Europa League.

Het duel in Talinn (Estland) is live te volgen via een liveblog in de NOS-app en op NOS.nl en in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Feyenoords (onmogelijke) missie

Vijf goals, zo veel heeft Feyenoord er in eigen huis nodig om de forse 4-0 nederlaag tegen AS Trencín weg te poetsen en zicht te houden op de groepsfase van de Europa League.

Verwijten over en weer bij Feyenoord, dat ten onder gaat tegen AS Trencín

Hoe gaan de Rotterdammers die schier onmogelijke opdracht proberen te voltooien? En wat is er eigenlijk aan de hand met Feyenoord, dat afgelopen weekend ook nog over de knie ging tegen De Graafschap (2-0)? De antwoorden vindt u aan het einde van de middag, na de persconferentie, in de NOS-app en op NOS.nl en om 18.45 uur in het Sportjournaal.

BinckBank Tour

De BinckBank Tour doet na de tijdrit van dinsdag vandaag België aan. De renners koersen over 175 kilometer van Aalter naar Antwerpen en zijn vanaf 14.55 uur live te volgen op NPO 1 en via een stream in de NOS-app en op NOS.nl. Daar is ook de samenvatting te zien, evenals in het Sportjournaal.

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 blikken we weer vooruit op de start van de eerste divisie, komende vrijdag. Na clubicoon Eddy Achterberg van FC Twente gisteren is vanavond vanaf 21.00 uur Eric van der Luer van Roda JC te gast.

Uitzendingen woensdag 15 augustus

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.35 uur BinckBank Tour: etappe 3 NOS-app, NOS.nl en NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS-app, NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Liveblog Europese Super Cup NOS-app en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl