De sport van vrijdag bij de NOS

Kevin Blom in actie als videoscheidsrechter tijdens de halve finale van de KNVB-beker ANP

De eredivisie is terug. PEC Zwolle en sc Heerenveen trappen 's lands belangrijkste voetbalcompetitie weer in gang, met een paar nieuwe toeschouwers: de videoscheidsrechter en zijn assistenten.

De arbitrale hulplijn maakt dit seizoen zijn debuut in de reguliere competitie, na optredens in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de KNVB-beker en de play-offs.

Een samenvatting van PEC Zwolle-sc Heerenveen is te zien in Studio Sport Eredivisie, om 22.25 uur op NPO 1, op NOS.nl en in de app. Uiteraard is de wedstrijd ook te volgen via het liveblog op NOS.nl en via flitsen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Liveblogdebuut

Over debuteren gesproken, dit seizoen voor het eerst: het liveblog op vrijdagmiddag, met daarin alle wetenswaardigheden op weg naar het voetbalweekend. Voorbeschouwingen met spelers en trainers, nieuwtjes, alles komt vanaf 12.00 uur voorbij op NOS.nl en in de NOS-app.

Meerkampster Anouk Vetter ANP

Bij De Europese Kampioenschappen zijn de ogen gericht op Anouk Vetter, die vandaag nog moet verspringen en speerwerpen voordat ze rond 20.30 uur aan het laatste onderdeel van de zevenkamp kan beginnen, de 800 meter.

Even daarvoor, om 19.45 uur, komen ook Dafne Schippers en Jamile Samuel in actie in de halve finales van de 200 meter. Het avondprogramma met daarin de atletiekfinales is van 19.28 tot 22.00 uur te volgen op NPO 3, NOS.nl en de NOS-app.

Het volledige programma van De Europese Kampioenschappen vind je hier.

Uitzendingen vrijdag 10 augustus

13.10 uur Sport in NOS Journaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.28 uur De Europese Kampioenschappen: o.a. atletiek NPO 3, NOS.nl en NOS-app
21.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.59 uur Sport in NOS Journaal NPO 1

STER Reclame