Tom Dumoulin
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

De Tour de France zit erop, maar dat betekent niet dat er niet gefietst gaat worden vandaag. De dagen na de Tour staan traditioneel in het teken van de criteriums.

Vandaag staat het criterium van Boxmeer, officieel Daags na de Tour geheten, op het programma. Aan de start verschijnen onder anderen Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk, Wout Poels, Dylan Groenewegen en Mathieu van der Poel.

Beelden van de koers en interviews met de hoofdrolspelers zullen vanaf 22.30 uur te zien zijn in Nieuwsuur en vanaf 00.00 uur in het Late Journaal.

Vrouwen

Ook de vrouwenkoers in Boxmeer is goed bezet met onder anderen Anna van der Breggen en Marianne Vos. Vanaf 18.45 uur zijn er in het Sportjournaal beelden van te zien.

Annemiek van Vleuten zegeviert in de vijfde La Course

In het Sportforum in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 zal vanaf 21.30 uur teruggeblikt worden op de afgelopen sportweek. Uiteraard komen de Tour de France en het WK hockey aan bod.

Te gast zijn vanavond Sander Kleikers (presentator L1 en Eurosport), Jacques Brinkman (voormalig hockeyer) en Jan de Jong (algemeen directeur Feyenoord).

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken: Sportforum NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.00 uur Late Journaal (met sport) NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl