Robert Gesink staat de pers te woord

De sport van maandag bij de NOS

Het is vandaag een rustdag in de Tour de France. De renners kunnen zich even opladen, voordat het peloton de Pyreneeën in trekt. Ook hoeven de renners zich niet te verplaatsen. De start is dinsdag in de plaats waar ze zondag gefinisht zijn: Carcassonne.

Uiteraard gaan we bij diverse renners langs. Beelden hiervan zijn vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal en in Nieuwsuur vanaf 22.30 uur. Ook is alles terug te vinden op NOS.nl en in de NOS-app.

De Avondetappe is er ook gewoon vanaf 22.15 uur. Te gast zijn Lotto-Jumbo-ploegleider Frans Maassen, Spanje-correspondent Edwin Winkels en wieleranalist Danny Nelissen.

Waterpolo

De waterpolosters spelen vandaag de kwartfinale op de EK in Barcelona. Om 20.30 uur treft Oranje Duitsland. De wedstrijd is via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app live te volgen. Het commentaar komt van Erik van Dijk en voormalig international Iefke van Belkum.

Iefke van Belkum in 2007 als international

In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken wordt natuurlijk de Tour de France besproken. Ook zal er alvast vooruitgekeken worden naar de wedstrijd Ajax-Sturm Graz van aanstaande woensdag in de tweede voorronde van de Champions League.

Te gast zijn oud-wielrenster en huidig wielerjournalist Marijn de Vries, oud-wielrenner Maarten Tjallingii en VI-journalist Freek Jansen.

Ook op social media is er aandacht voor de Tour. Om 16.00 uur is Trek-renner Koen de Kort live op Instagram @nossport.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur EK waterpolo: Nederland-Duitsland (v) NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken: Sportforum NPO Radio 1
22.15 uur De Avondetappe NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.10 uur Sport laat NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl