Robert Gesink (l) en Steven Kruijswijk
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Er is vandaag veel sport bij de NOS, waaronder de Tour de France, het WK hockey voor vrouwen en de Grand Prix van Duitsland.

Het peloton in de Tour de France begint vandaag aan de vijftiende etappe, een heuvelachtige rit. De renners starten in Millau om na 181 kilometer te finishen in Carcassonne. Onderweg moet het peloton drie keer klimmen, waaronder een col van de eerste en col van de tweede categorie.

Op NOS.nl en in de NOS-app is de rit van begin - de start is om 13.20 uur - tot eind rechtstreeks te volgen in een liveblog. Om 14.10 uur komt daar de uitzending van NPO 1 bij en om 14.00 uur is Radio Tour de France er op NPO Radio 1.

's Avonds om 22.25 uur op NPO 1 wordt er in De Avondetappe teruggeblikt op de dag van vandaag.

Etappe 15

Direct na de Tour komen de hockeyvrouwen voor het eerst in actie op het WK in Londen. De hockeysters spelen om 18.00 uur tegen Zuid-Korea.

De wedstrijd is direct na afloop van de Tour de France te zien op NPO 1. Op NOS.nl en in de NOS-app is de wedstrijd vanaf 18.00 uur ook te volgen.

Formule 1

Max Verstappen komt vandaag in actie op het circuit van Hockenheim. Tijdens de Grand Prix van Duitsland start de Nederlander vanaf de vierde positie. Sebastian Vettel vertrekt vanaf poleposition.

De race begint om 15.10 uur en is live te volgen via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Een samenvatting van de race is te zien op NOS.nl en vanaf 19.30 uur in Studio Sport op NPO 1.

Max Verstappen in Duitsland

MXGP

Nog meer motorsport vandaag. Jeffrey Herlings rijdt vandaag in de MXGP-klasse de GP van Tsjechië. Om 14.15 uur en 17.10 uur komt de Nederlander in actie. Herlings wil zijn eerste wereldtitel halen en met nog zeven races te gaan staat hij bovenaan. Beide manches zijn live te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Beachvolleybal

De EK beachvolleybal naderen de ontknoping. Vandaag staan de halve finales en de finale van de mannen op het programma.

De finale is vanaf 19.30 uur live te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Waterpolo

Tijdens de EK waterpolo in Barcelona spelen de mannen vandaag een tussenronde. Tegen vice-wereldkampioen Hongarije strijdt Oranje om een plek in de kwartfinales.

Het duel is vanaf 17.00 uur live te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app. Een samenvatting van de wedstrijd is te zien op NOS.nl en vanaf 19.30 uur in Studio Sport op NPO 1.

Uitzendingen

14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
14.10 uur Tour de France: etappe 15 NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.15 uur MXGP Tsjechië: eerste manche NOS.nl en NOS-app
17.00 uur EK waterpolo: Nederland-Hongarije (m) NOS.nl en NOS-app
17.10 uur MXGP Tsjechië: tweede manche NOS.nl en NOS-app
18.00 uur WK hockey: Nederland - Zuid-Korea NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur EK beachvolleybal: finale (m) NPO 3, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Studio Sport NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.15 uur De Avondetappe NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.05 uur Andere Tijden Sport: Verliefd op Willy Stahle (hh) NPO 1
23.40 uur Sport Laat NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl