Wout Poels en het peloton komen vandaag niet in actie
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Het wereldkampioenschap voetbal zit erop, met Frankrijk als nieuwe wereldkampioen. Ook Wimbledon is ten einde gekomen en gefietst wordt er vandaag ook niet. De renners in de Tour de France mogen namelijk van een welverdiende rustdag genieten.

Toch is er ook vandaag meer dan genoeg sport. De Nederlandse waterpolomannen beginnen om 17.00 uur aan hun EK met de wedstrijd tegen Kroatië.

Het duel is live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app. Erik van Dijk en oud-international Roeland Spijker geven commentaar. Een samenvatting is om 18.45 uur te zien in het Sportjournaal.

Beachvolleybal

De EK beachvolleybal in eigen land zijn aan zijn tweede dag toe. Vanaf 19.30 uur komen zowel Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen als Jasper Bouter/Christiaan Varenhorst in actie. Een van die twee koppels is live te volgen op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app.

Alexander Brouwer (rechts) en Robert Meeuwsen op archiefbeeld

Hoewel het een rustdag is in de Tour, is er ruim aandacht voor de renners. Radio Tour de France is er gewoon vanaf 14.00 uur en zal renners en ploegleiders van verschillende teams spreken. Ook wordt er teruggeblikt op de eerste week in Frankrijk en zal er vooruitgeblikt worden naar de volgende etappes.

Ook De Avondetappe is gewoon vanaf 22.00 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

De uitzendingen van maandag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
17.00 uur EK waterpolo NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
19.30 uur EK beachvolleybal NOS.nl, NPO 3 en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.00 uur De Avondetappe NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.55 uur Sport Laat NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl