Amin Younes meldt zich op krukken in het trainingskamp van Napoli
NOS Voetbal

Geblesseerde Younes meldt zich toch bij Napoli

De voortslepende transfersoap van Amin Younes lijkt een voorlopig einde te krijgen. De aanvaller heeft zich vrijdagochtend gemeld in het trainingskamp van Napoli, de club waar hij sinds 1 juli officieel onder contract staat.

De oud-Ajacied arriveerde evenwel op krukken vanwege een achillespeesblessure die hem vermoedelijk nog tot januari aan de kant houdt.

"Younes was in gezelschap van zijn advocaten", zegt journalist Ciro Troise, die getuige was van de aankomst. "Die advocaten gaan later vandaag om de tafel met het bestuur van de club en Younes zal bij de clubartsen langsgaan om zijn situatie te bespreken."

Younes heeft die blessure enkele weken geleden opgelopen toen hij voor zichzelf trainde om juist zo fit mogelijk aan de start van het seizoen te kunnen verschijnen.

Blessure voorkomt snelle doorverkoop

Daardoor haakten andere geïnteresseerde clubs af voor de 24-jarige Duitser. Genoa wilde hem tot dat moment namelijk op huurbasis overnemen van Napoli.

En volgens ingewijden was Wolfsburg zelfs bereid om Younes voor zo'n 20 miljoen euro over te nemen van Napoli, nog voor hij ook maar een minuut op het trainingsveld van de Italiaanse club had gestaan.

Daar zal het door de kwetsuur voorlopig ook niet van komen, aangezien het nog wel even duurt voor Younes weer fit is. Het is ook nog niet duidelijk waar hij aan zijn herstel zal gaan werken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl